Αναζήτηση Προϊόντος

Εναλλάκτες

coolsys

Εγγραφείτε στο newsletterReceive HTML?

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κατά την είσοδό σας στο δικτυακό τόπο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CoolSys βεβαιωθείτε ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

ΟΡΟΙ

Η CoolSys έχει το δικαίωμα να τροποποιεί και να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Αποτελεί υποχρέωση της CoolSys να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

  1. Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, εικόνων, λογοτύπων και διακριτικών γνωρισμάτων καθώς και τα προϊόντα/υπηρεσίες που αντιπροσωπεύουν την CoolSys και το ηλεκτρονικό της κατάστημα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της CoolSys και προστατεύονται από τις σχετικές εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

  2. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αποθήκευση, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, "φόρτωση" (download), μετάφραση, ή τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, παρά μόνο κατόπιν σχετικής άδειας της CoolSys.

Ο επισκέπτης / χρήστης της ιστοσελίδας www.coolsys.gr οφείλει να συμμορφώνεται με τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού, και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, ότι δεν θα χρησιμοποιεί τo ηλεκτρονικό κατάστημα της CoolSys για δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, το οποίο δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους και μη με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στη "Netiquette" (Κώδικας Συμπεριφοράς χρηστών Internet).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κάθε διεκπεραίωση  παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.) για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του εκάστοτε χρήστη των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου coolsys.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Σε καμία άλλη περίπτωση η CoolSys δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Με την είσοδό σας στο δικτυακό τόπο της CoolSys αποδέχεστε ότι η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η CoolSys εγγυάται για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού της καταστήματος χρησιμοποιώντας τεχνολογία κρυπτογράφησης 128 bit SSL (Secure Socket Layer).

Η διαδικασία της αυθεντικοποίησης αποσκοπεί στην εξακρίβωση της ταυτότητας του χρήστη. Ο έλεγχος της αυθεντικότητας του χρήστη λαμβάνει χώρα πριν από την έναρξη της συναλλαγής με τη χρήση του κωδικού εισόδου (user name ή email) και του μυστικού προσωπικού κωδικού. Οι κωδικοί πρόσβασης θα πρέπει να αλλάζουν αρκετά συχνά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητά τους.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 19% και είναι αποκλειστικά τιμές λιανικής. Εκπτώσεις γίνονται σε ποσοτικές παραγγελίες και κατόπιν συμφωνίας με το τμήμα πωλήσεων. Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών

Κατά την ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πιθανό να προκύψουν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων, για τα οποία η CoolSys δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ασυνήθιστα χαμηλές η υψηλές τιμές προϊόντων, λάθη ή παραλείψεις σε χαρακτηριστικά προϊόντων καλό είναι να αναφέρονται από τους χρήστες στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: +30 2421026751.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οι πελάτες διατηρούν το δικαίωμα επιστροφής των εμπορευμάτων εντός 20 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού αγοράς .τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση κατά την οποία παρελήφθησαν, χωρίς φθορές και μέσα στην αρχική τους συσκευασία. Συμπιεστές, ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά εξαρτήματα δεν δοκιμάζονται και δεν επιστρέφονται. Η CoolSys δέχεται εκείνα τα προς επιστροφή προϊόντα που συνοδεύονται με τα απαραίτητα παραστατικά (Δελτίο Επιστροφής, Δελτίο Αποστολής ).

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Η CoolSys σας αποστέλλει τα προϊόντα όπως ακριβώς τα παραλαμβάνει από τις εταιρείες. Τα προϊόντα καλύπτονται από τις εγγυήσεις, συσκευασίες, πιστοποιητικά των αντίστοιχων εταιρειών. Κάθε προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή με την οποία παρέχεται δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση με την προϋπόθεση ότι:

  • Δεν έχει επέμβει οποιοσδήποτε μη εξουσιοδοτημένος (από την εκάστοτε εταιρεία) τεχνικός.
  • Οι συμπιεστές, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη εξαιρούνται της εγγύησης δεδομένου του γεγονότος ότι οι περισσότερες βλάβες οφείλονται σε εξωτερικά αίτια (αυξομειώσεις τάσεως, έλλειψη φάσεως, λάθος συνδεσμολογίες).